Forum Discussion
7 Replies
- Ku8usiek3 months agoSeasoned Newcomer
Witam,
według waszej strony premiera Gry na PC przypada na 18.09 o godzinie 14:00. Jednak na EA app wyświetla mi się informacja że rozgrywkę będę mógł rozpocząć dopiero 19.09 o godzinie 01:00. Gra została zakupiona przez steam kilka dni temu. Usuwanie pamięci podręcznej EA app nie pomogło. Czy jest to błąd wizualny? A jeśli nie to jak go naprawić?
- Ku8usiek3 months agoSeasoned Newcomer
tu podaje link z tą informacją
https://www.ea.com/pl/games/ea-sports-fc/fc-26/news/pitch-notes-fc26-launch-update
- Avalayya3 months agoHero+
Zgodnie z tym co mamy tutaj to wersje EA Play startują jutro a Ultimate w piątek.
- LukaszLuki923 months agoRising Novice
panowie wykupiłem ea pro i nie moge grac własnie tego 18 wyskakuje mi ze niby mam aktywować gre i ze musze aktywować gre przez strone origin
- PBT_Piter3 months agoSeasoned Novice
FC 26 - EA PLAY PRO PC nie działa gra , piszę że na tym końcie EA nie można aktywować gry , mam aktywować produukt na stronie EA , jak już zatwierdzi mi hasło do konta to piszę że nie mam podłączonego internetu , proszę naprawcie ten błąd
- matik23323 months agoSeasoned Newcomer
Ta firma to jest jakiś żart.. człowiek płaci ciężko zarobione pieniądze i zwalnia się wcześniej z pracy aby zagrać o tej 14stej a gra dalej nie działa.. ktoś wie kiedy to naprawią?
- Avalayya3 months agoHero+
Problem został już rozwiązany.