cookavsky
5 days agoNew Adventurer
EA FC 26 = EA FC 25
EA pytanie mam do was.
Czy ta rozgrywka już będzie taka sama jak jest teraz? Po co robiliście grę cały rok, by w końcu zrobić kopię EA FC 25?
Osobiście mi się nie podobała na samym początku, ale w końcu była inna, a teraz to wykapana kopia EA FC 25.
Macie coś z tym zrobić, czy już tak będzie do końca, bo nie wiem, czy rozwijać swój skład, czy już odpuścić?
Tak dla kontekstu, dlaczego uważam, że to kopia EA FC 25 ?
- W obu tak samo można było skręcać nie widzę, żadnej różnicy między ruchami zawodników
- Wszyscy grają składami 7-0-3, autobus jak się miło patrzy i powrót napastnikiem, bo w tej grze coś takiego jak wytrzymałość nie istnieje
- Dośrodkowania na główkę są praktycznie bezużyteczne
- Tak jak pod koniec ea fc 25, żeby strzelić musisz się wbić z piłką do bramki
- Obrona należy do AI, więcej czasu męczę się przejść AI, niż samego przeciwnika
- Odbiory od tyłu, były w EA FC 25, a teraz dodatkowo wywalają ciebie na pół metra. bo se stwierdziliście, że piłka ma zostawać odbiorcy
- Inteligencja zawodników jest zerowa, jak było tak jest. Te stanie napastników na spalonym jest tak irytujące
- Kiedy bronisz boczny obrońca się patrzy i nic nie robi
Po co nam to AI ? Ono ma nam pomagać, a nie za nas grać. Każda edycja ma jakąś metę, ale ta jest wyjątkowo nudna.
Czyli co EA robicie coś z tym, czy wydajcie tylko nowe karty? A jak macie inne zdanie to piszcie, może ja już jestem przeżarty tą grą.