Forum Discussion

30999930's avatar
30999930
Seasoned Novice
30 days ago

Nowy patch. Masakra

Zepsuli patchem wszystko . Obrona to jest koszmar . Wyobraź sobie że za tą grę bierze się człowiek który nigdy nie miał nic wspólnego z  FC , zniechęci się po pierwszym  meczu Na UT .Zobaczymy jak szybciutko wrócą do normalnego trybu gry jak im sprzedaż spadnie .Nie da rady na ultimate nic wygrać . , Ja gram od Fify 14 w każdą część i nigdy powtarzam nigdy nie daliście takiej kaszanki ,co teraz tym patchem zrobiliście . Kupiłem grę w przedsprzedaży nauczyłem się jej . Zrobiliście patch i już nie umie w to grać . To jest żart i wielka frustracja . Do tej pory nawet jakieś pieniądze w grze wydawałem ale nigdy więcej ani złotówki .Nie polecam . zobaczymy jaka sprzedaż będzie .”

9 Replies

• 30999930's avatar
    30999930
    Seasoned Novice
    30 days ago

Obrońcy to manekiny stoją porostu są . Każde podanie za plecy idzie, i pada gil w ogóle się nie obracają nic zero … oni nie są w ogóle responsywni . Po co mam wracać ciągle pomocnikami skoro mam obronę . Druga sprawa kręcenie się przed Bramką żeby sktrzelic gola ….. proszę mi odpowiedzieć czy w realnym meczu piłkarskim widzieliście takie rzeczy . Konty strzału na bramkę są absurdalne . 
    Spadam do 9 ligi i mam wrażenie że gram z kozakami z pro elity . Gra jest teraz poprostu za trudna , utrzymanie wyniku … możesz wygrywać 5:0 zaraz z jakimś  niedzielnym graczem po czym przegrywasz w ostatniej minucie .  Albo wpadają absurdalne gole albo 100 nie wpadają . No weźcie coś z tym zróbcie bo już nie pierwsza osoba która mi mówi że nie da się w grę grać i odłożą grę na półkę . Tego chcecie ? 
    to jest gra zabawa a nie narzędzie dla pro graczy żeby swoje ambicje spełniać . Kto jest pro to sobie nie przegra nic i pójdzie do elity ale ci co mało grają też coś muszą pograć . Znajdzie jakieś złoty środek . 

• Symulator AI obrony, tak po tym patchu powinna się nazwać ta gra. My to już nawet nie wygrywamy z przeciwnikiem tylko jego AI. Każdy mecz jaki gram to na autobus przeważnie 1-2 napastników reszta z tyłu, obrońców broń boże nie dotykaj i latanie cały czas pomocnikami. W ogóle mi nie podchodzi taki tryb grania, bo jest strasznie nudny, monotonny i nie ma tam, żadnej frajdy jeśli ominięcie AI obrońcy jest praktycznie nie możliwe. Na szczęście jest coś takiego jak Kluby i tylko, dlatego kupiłem tą edycje.

Ktoś mógłby powiedzieć, ale da się rozklepać akcję. To w moim przypadku nie da się, bo przy autobusie, wystarczy jak w EA FC 25 załączyć pressing i duża hula piekła niema.

• 30999930's avatar
    30999930
    Seasoned Novice
    30 days ago

Dokładnie jeśli obronę zostawisz a wrócisz środkowym to coś wybronisz . Ale to chyba nie tak powinno być …. To po co mi możliwość przełączania się na obrońców.  Głupota 

Z 9 ligi nie mogę wyjść a byłem w piątej na początku tego FV . Jeszcze chwilka i rezygnuje .  A mówię gram już parę ładnych lat . 

SB w klasie światowej lepiej idzie jak na zawodowcu . Nie tylko moje spostrzeżenie . Nagrody słabe ok rozumiem … za dobrze było ,to mi nie przeszkadza . Ale gameplay  jest straszny obecnie . 
    Z dnia na dzień dłużej czeka się na mecz w UT …. No ciekawe dlaczego … odpowiedź jest prosta ludzie już jest coraz mniej .Zaraz się pro gracze będą ze sobą szarpać . 

A wisienka na torcie to SBC z Makembe no żart jakiś , jak niby to wykonać ? Skoro drop jest znerfiony . Za pieniążki nie :( 

• 30999930's avatar
    30999930
    Seasoned Novice
    30 days ago

A trofeum co w rogu boiska stoi ? To jakieś utrudnienie czy dekoracja ? :) buhehe żaal

• Po co aż 10 zwycięstw w niskich rangach w Rivals? Było 7 i było w miare , ale wszystko pod tych pajaców z YT robione jest po co zwiększana była liczba zwycięstw? Chociaż i tak bez sensu bo w 7 lidze już latają składy za miliony , ale zwiększanie liczby zwycięstw to jest brak szacunku dla normalnych ludzi którzy mają normalne życie i nie wydają nie wiadomo ile na EA points...

• 30999930's avatar
    30999930
    Seasoned Novice
    29 days ago

Zróbcie coś z tą grą …. Wydałem na nia kupe kasy . Przegrywam dwu cyfrowe wyniki z ogórkami . Obronę zmieńcie chociaż !!!! Co mam robić w obronie ? Pressing kolegi zwykły pressing ? Co ? Bo   

• Chrom92Pl's avatar
    Chrom92Pl
    New Rookie
    29 days ago

Miałem to raz w Squad Battles .  Myślałem,że tak ma być , ale fakt ta budowla nie powinna tam stać... , i niektóre wzorce stadionów powodują oczopląs albo jest ciemno przez zadaszenie...

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    New Vanguard
    29 days ago

Rozumiecie, ze te stadiony wszystkie zostaly skopiowane z ea fc 25, gdzie tego problemu nie bylo. A w nas. edycji juz jest. Z tyloma bledami i tym gameplayem ta gra umrze szybciej niz ea fc 25. Ale Panowie bedziemy miec Open World i oprócz robienia sbc i lazenia po menu, bedziemy lazic w grze. A mecze beda **bleep** warte.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 10 hours ago
323 Posts