Forum Discussion

mariusz1105's avatar
mariusz1105
Rising Novice
4 days ago

Ea fc 26

Ta wersja przechodzi wszystko kupując przed premierowa gre dostajesz prezenty na raty jak by ściągali   z Chin do tego jeszcze dochodzi robienie  nas na kasie

Gdzie ikona ktora miałem dostać za przedpremierowe wykupienie . Nic nie było pisane ze prezenty dostaniemy na raty raz na miesiąc.  Czemu gry nie dostaliśmy z możliwością  kupienia na raty 

A co do samej gry to w ciaz te same  błędy a miały być naprawione   a nawet dochodzą wykonywanie rzutów  różnych  nie można szybko ustawic szczalki by mógł wrzucić szybko pilke 

za mecz dostaniesz 500k a zeby wykupić  fc hub premium  musisz zapłacić  500 000 tys a nagrody i tak dostajesz na jakieś zasraną kariera managera . Pytam więc gram w manager czy ultimate time  chciałem odzyskać pieniądze za posrana wersję gry zero odzewu   

zapłacicie w kocu za to wyciąganie kasy od ludzi ktos sie za was wezmie zlodzieje ja jestem stratny 400zl wy bedzie cie stratni parę milionów  

No RepliesBe the first to reply

About FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.157 PostsLatest Activity: 6 hours ago