Forum Discussion

_BL_pan_ignacy_'s avatar
30 days ago
Solved

Brak bonusów ultimate

Dzień dobry,

Kupiłem EA Sports FC 26 Edycję Ultimate na PS5 bezpośrednio z poziomu gry FC 25 (cyfrowo, cena 469 zł).
Gra działa poprawnie, jednak nie otrzymałem bonusów edycji Ultimate w trybie Ultimate Team – w szczególności brakuje karty IKONY i dodatkowej zawartości.

Zgodnie z opisem edycji Ultimate powinienem otrzymać:

6000 FC Points (w ratach),

2 dodatkowe sloty ewolucji,

kartę IKONY w FUT,

bonusy do trybu Kariery (3 IKONY, 5★ trener, 5★ skaut, wyzwania),

oraz bonusy dla FC 25 (IKONA 92+, element ewolucji).

Po zalogowaniu do FUT i sprawdzeniu paczek oraz sklepu zawartość się nie pojawiła.

Proszę o sprawdzenie mojego konta i ręczne przypisanie brakujących bonusów edycji Ultimate.

• Quonnji​ Ikona została dodana do kont graczy, którzy zamówili grę do 26 sierpnia. Natomiast FC Coins nie podlegają przeniesieniu pomiędzy edycjami gry - to dotyczy FC Points a więcej na ten temat znajdziesz TUTAJ.

4 Replies

• Quonnji's avatar
    Quonnji
    Rising Newcomer
    27 days ago

Hej ;) Data złożenia zamówienia to 24 Września ;) o 22:33 heh  żadnych ikon etc  nie mam jak i przeniesionych fc coinsow, zdaje mi się że jedyne co mam to przepustka :/ pomocy bo tak to wydałem więcej niepotrzebnie 

• Marko6191's avatar
    Marko6191
    New Novice
    27 days ago

HejEA_Kalina​ A co z brakiem przepustki premium za wersje ultimate? Milion zgłoszeń w tym temacie i zero informacji.. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Quonnji​ Ikona została dodana do kont graczy, którzy zamówili grę do 26 sierpnia. Natomiast FC Coins nie podlegają przeniesieniu pomiędzy edycjami gry - to dotyczy FC Points a więcej na ten temat znajdziesz TUTAJ.

About FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.220 PostsLatest Activity: 2 days ago