Forum Discussion

kamilgrawgre's avatar
kamilgrawgre
Rising Newcomer
3 days ago

EA JAVELIN ANTI CHEAT

Witam .Słuchajcie mam problem . Z nie wiadomych mi przyczyn przy odpalaniu fc 26 na PC wyskakuje mi info Zainstaluj EA Javelin Anticheat ponownie . Po kilku dzisęciu próbach gra nadal nie działa Odinstalowywałem grę tez kilkukrotnie to również nie pomogło. nie mam juz sił i pomysłów . Pomożecie????

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej kamilgrawgre​ 

Jeśli ponowna instalacja gry nie pomogła, to najprawdopodobniej problem dotyczy samego EA Javelin AntiCheat, a nie plików FC 26.

Na początek spróbuj całkowicie odinstalować EA Javelin AntiCheat, a następnie uruchom grę jako administrator - klient powinien ponownie zainstalować usługę automatycznie.

Sprawdź również, czy Twój program antywirusowy lub Zabezpieczenia Windows nie blokują plików EA Javelin AntiCheat albo FC 26. Warto dodać je do wyjątków i upewnić się, że usługa AntiCheat nie została poddana kwarantannie.

Daj też znać:

• czy komunikat pojawił się po aktualizacji gry lub systemu Windows,
    • oraz czy grasz przez EA app, Steam czy Epic Games.

Jeśli problem będzie się utrzymywał, dołącz proszę plik DxDiag. Dzięki temu będzie można sprawdzić, czy w konfiguracji systemu nie ma czegoś, co wpływa na działanie EA Javelin AntiCheat.