Forum Discussion

JemKasztany's avatar
JemKasztany
Seasoned Newcomer
1 month ago
Solved

Ea music

Witam mam w prawym dolnym rogu nakładke ea music ktora przy kliknieciu RB powoduje wibrowanie pada strasznie jest to uciazliwe jak to wyrzucic

• Wejdź sobie w ustawienia poza grą. Przycisk Xboxa,, potem Twój profil i Ustawienia. Urządzenia i połączenia, Kontrolery i zestawy słuchawkowe, Skonfiguruj. Dodaj nowy profil o dowolnej nazwie, potem wejdź w Edycję (ikonka z ołówkiem) i tam wyłącz wibracje. Na koniec musisz zrobić tak, aby ten nowy profil zajął miejsce tego domyslnego. Nie pamiętam teraz jak to zrobiłem, ale domyślny profil powinien zniknąć.

5 Replies

• wojtekd9393's avatar
    wojtekd9393
    Seasoned Novice
    1 month ago

Wejdź sobie w ustawienia poza grą. Przycisk Xboxa,, potem Twój profil i Ustawienia. Urządzenia i połączenia, Kontrolery i zestawy słuchawkowe, Skonfiguruj. Dodaj nowy profil o dowolnej nazwie, potem wejdź w Edycję (ikonka z ołówkiem) i tam wyłącz wibracje. Na koniec musisz zrobić tak, aby ten nowy profil zajął miejsce tego domyslnego. Nie pamiętam teraz jak to zrobiłem, ale domyślny profil powinien zniknąć.

• gandalfex47's avatar
    gandalfex47
    Rising Newcomer
    1 month ago

domyślasz się że ludzie nie graja tylko na xboxie a na pc też 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 14 hours ago
418 Posts