stsiekNewcomer2 months agoEdycja Lojalnościowa - Tryb KlubyWitam, Czy jak kupię edycję lojalnościową ea fc 26 na ea app (tą za 239,92zl) to czy będę miał dostęp do trybu "Kluby"? Na ea app widnieje taka informacja i nie wiem co mam o niej sądzić.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 4 hours ago402 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 4 hours ago402 Posts
Recent DiscussionsSzkoda gadać Dlaczego ta gra ma jakieś dziwne opóźnienia, spowolnienia. Zawodnicy zwalniają tuż przed piłką tylko po to żeby jej nie przejąć, albo przebiec bokiem tuż obok zawodnika. W obronie nie działa odbiór, ...Problem z zadaniem ewolucji Fc26 W Ultimate Team mam zablokowane zadanie „Ukończ ewolucję podstaw”. Zakładka „Ewolucje → Podstawy” nie istnieje na moim koncie. W menu dostępna jest tylko „Ewolucja wstępu do nagrody”, która nie zal...Ostatni patch = gwóźdź do trumny !!! Brak słów na twórców którzy doszczętnie niszczą tą grę każdą kolejną aktualizacją! !!! Obrona która już kulała po ostatniej aktu mozna powiedzieć że przestala istnieć. Najpierw znerfiony bramkarz ...Przejście z PC na PS5. Prośba o odpowiedź. Witam, czy posiadając aktywne konto EA FC 26 na PC, po zakupieniu takiej samej wersji na PS5 będę mogł bezproblemowo przenieść swój klub na PS5, czy będę musiał zaczynać od początku? Z góry dziękuj...Opóźnienia Witam, mam problem odnośnie wczoraj zakupionej gry. w grze offline CZASEM występuje slow motion, a w grze online mam mega delay pada, podanie wykonuje po 5 sekundach. Ruch zawodnikiem działa podobnie...