Ostatni patch = gwóźdź do trumny !!!
Brak słów na twórców którzy doszczętnie niszczą tą grę każdą kolejną aktualizacją! !!! Obrona która już kulała po ostatniej aktu mozna powiedzieć że przestala istnieć. Najpierw znerfiony bramkarz ale im było nadal mało to wzięli się za obronę. Wyniki hokejowe stały się już normą, napastnicy wjeżdżają w strefę bramki jak by to była autostrada a po rozpoczęciu gry od środka można spokojnie odrazu graczem przebiec pół boiska i strzelić gola czego byłem dziś świadkiem przynajmniej kilka razy i to w moim czy przeciwników wydaniu. Uważam że patch dotyczący zmian w obronie powinien zostać cofnięty żeby tą grą choć trochę odzwierciedlała realną piłkę nożną bo teraz to raczej bardziej przypomina hokej na lodzie bo wyniki 8-8 , 9- 9 itp itd to raczej conajmniej dziwna sytuacja a przed tym patchem takich sytuacji nie było tak że nie wiem o co twórca chodziło ingerując aż tak w tą obronę,!!!! Wiem że wielu graczy jest teraz bardzo nie zadowolonych z dokonane zmiany więc może warto o tym mówić i robić jakiś hałas bo przejuz zdarzało się że twórcy cofali swoje decyzję widząc negatywny odzew że strony graczy. Pozdrawiam całą społeczność