NvtlivRising Newcomer2 months agoFc Hub nie dziala Nie mam jak odebrac nagrod z karnetu w ut ani nic, ponowna instalacja nie dziala :/ Czy ktos mial tez taki problem?
EA_KalinaCommunity Manager2 months agoHej Nvtliv Najlepiej sprawdź czy z poziomu Web App lub Companion możesz odebrać nagrodę.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago499 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago499 Posts
Recent DiscussionsDo wszystkich poszkodowanych Jak czytam te wszystkie opinie błędy tej gry fc 26 rozgrywek w zasadzie każdej rozgrywki wszędzie są błędy. Sam zgłaszałem ale to jest nieosiągalne. Po przeczytaniu tych skarg w tej grze nie ma nic ...Skandaliczna rozgrywka!!! To co się dzieje od kilku tygodni z rozgrywka to EA powinno zwrócić koszty zakupu, gry, FC points, oraz energii elektrycznej zmarnowanej na to coś nazywane gra. Internet po kablu 800mb/s ping 6 a ni ...Gra e sportowa Ktoś mi może wyjaśni jak FC 26 może być grą e sportową skoro od gry zależy czy zawodnikom chce się biegać, czy obrońca pójdzie na spacer, o dziwnych odbiciach pudłach na pustą bramkę z 5 m zawodników...Usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostępna... FC hub nie działa na ps5, wyświetla sie komunikat : Ustuga przepustki sezonowejjest aktualnie niedostepna osiaganie postepóww ramach przepustki sezonowejnie bedzie możliwe. Mimo ze jak gram to pozi...Stara Nüsken vs Nowa Nüsken Witam serdecznie. W moim starym podstawowym składzie miałem Nüsken - po ewolucjach ŚPD 89. Wczoraj, w ramach "Drogi do finału UEFA Womans Championa League" wpadła mi "nowa" Nüsken ŚO 88, niby taka...