Forum Discussion

adreo22's avatar
adreo22
Rising Newcomer
2 hours ago

FC26 - ta gra to koszmar... absurd goni kolejny absurd

Zacząłem grać kwalifikacje RTTF, które w teorii przechodzi każdy (7 winów, bądź 12 rozegranych mechy, gdzie dostępnych jest 14). Zaczęło się się idealnie 3 wygrane, jedna porażka, myślę luzik... ale nie z FC26...

Odpalam grę następnego dnia, gram jeden mecz turnieju sezonu, następnie opalam mecz RTTF po 5 s informacja, że się rozłączyłem... ok. Uruchamiam ponownie PC, router, włączam grę, gram kilka meczów na próbę w inny trybie online, uruchamiam RTTF po 5s meczu informacja, że się rozłączyłem.... wyłączyłem grę...

Następnego dnia tryb ruszył przegrałem pierwszy mecz 0-8, przegrałem następny mecz 0-7, wygrałem kolejny mecz 0-10.... wtf?(nie przeciwnik nie odłożył pada, ale było widać, że jego zawodnicy poruszają się jak moi w poprzednich meczach...) następny mecz spadek FPS i opóźnienie 5-10s na padzie... tak po pół roku nadal to występuje na PC... wyszedłem z meczu, dla osób które z tym walczą(pełno wątków), gdy się kilka razy człowiek wyloguje i zaloguje do UT, często to wraca do normy bez uruchamiania gry ponownie. 

Gram mecz na próbę wszystko ok, włączam RTTF po 5s informacja że się rozłączyłem i FC26 śmieje mi się w twarz informując mnie że to złe zachowanie z mojej strony... w cale to nie jest dziwne, że tylko w tym trybie i za każdym razem po 5s.

Jaki finał? nie przebrnąłem kwalifikacji, rozłączanie nie zaliczało mi rozegranych meczy, a zostało mi ich za mało by zdobyć 7 winów, ostatecznie tylko 6. Nie zdobyłem nagród i ewolucji na której mi zależało... A FC26 śmieje mi się w twarz z informacją, że szkodzę społeczeństwu rozłączając się.

W takim razie już nie będę szkodził... nie będę w to grał i kupował Waszej gry. Dziękuję

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 22 minutes ago
498 Posts