Forum Discussion

domin1996's avatar
domin1996
Seasoned Newcomer
3 days ago

Game play tragedia

Zaczne od brzegu i szybko. Po pierwsze rywalizacja na poziomie dramatu. Nie da sie dojsc do rywala aby zabrac mu pilke bo kazdy moj zwodnik odbija sie jak od odwrtonego magnesu (nie dojdzie to typa w lini prostej ani zadnej aby bezposrednio poza wslizgiem wejsc w stykową sytuacje) co za tym idzie odbior pilki jest ograniczony do minimum. Probowalem roznych metod ustawienia , przestawiania nawet samej gry i efekt jest nadal ten sam (ciezkie poruszanie sie , zwodnicy rywala sa szybsi we wszystkim co robia) połączenie mam ciagle stabilne bez skokow ani spadkow a nie da sie totalnie grac. Ostatnimi dniami bylo naprawde dobrze. Od 3 dni nie idzie sie doslownie ruszac zawodnikami a co dopiero aby rywalizowac. Podania niezalenie od ov zawodnika to samo poziom dna. Moi pilkarze wolnej sie obracaja , wolnej „mysla” rywal nie musi sie posilkowac niczym aby zdazyc ustawic sie odebrac pilke. Nie wiem co sie dzieje nie bylo tak jeszcze tydzien temu. Gram juz ladnych pare lat i wiem ze az tak duzej różnicy umiejętności nie ma bo skoro wczesniej sterowanie bylo okej i dalo sie grac a teraz nie da sie nawet podstawowo sterowac to ja juz nie wiem w czym problem ale na pewno nie ze mna ani z moim sprzetem. Zadnej reakcji ea bo i po co. Dno i metr piachu. Nie pamietam kiedy tak zle byla zrobiona gra i co 2-3 dni byl tak psuty silnik gry ze ciezko sie nawet zastanowic co jest nie tak bo tu wszystko jest nie tak. 

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 7 hours ago
345 Posts