Forum Discussion

Nik0d3m123's avatar
Nik0d3m123
Seasoned Novice
2 months ago

Gra laguje po przerwie

Dzien dobry gram sobie w fife i w przerwie meczu gra zaczyna lagować co mam zrobić?

8 Replies

• Kluczowe pytanie, wygrywasz czy przegrywasz? Czy ew. Masz przewage do przerwy/grasz lepiej niz przeciwnik?

• Nik0d3m123's avatar
    Nik0d3m123
    Seasoned Novice
    2 months ago

Xd serio?

No powiem ci że różnie nie ma tak ze jak wygrywam to zaczną się lagi. Lagować zaczyna srednio co 3 mecze nie wazne w jakim trybie. Moge sobie np. Z kolegą grac na jednym laptopie. ALE UWAŻAM ZE TO ZE CI POW8EM CZY WYGRYWAM CZY PRZEGRYWAM TO NIE POMOZE CI ZNALEŹĆ PROBLEMU.🤣

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Nik0d3m123​ 

Dzięki za DxDiag i wybacz późną odpowiedź. 

Z tego co widzę to aktualizacji będzie wymagała zintegrowana karta graficzna, oraz dedykowana NVidia. 

• Zacznij od pobrania AMD Adrenalin ze strony AMD, link dla Twojego procesora znajdziesz tutaj
    • Następnie pobierz sterowniki dla Twojej dedykowanej karty graficznej stąd.  Po pobraniu w zaawansowanych opcjach wybierz opcję czystej instalacji. 
    • Jeśli w BIOS posiadasz opcję Hybrid Graphics/Optimus - wybierz dGPU only, wymusi to używanie tylko dedykowanej karty graficznej. 
  • Nik0d3m123's avatar
    Nik0d3m123
    Seasoned Novice
    2 months ago

siemka EA_Kuba​ 

zrobiłem to co napisałeś i jest gorzej bo teraz gra laguje ciągle w menu w rozgrywce.

Po prostu to tylko pogorszyło sytuację a zależy mi na płynnej rozgrywce.

proszę o pomoc

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 20 hours ago
478 Posts