speedhunter-mhsRising Newcomer3 days agoHero fabregasJaki sens był w usuwaniu tej karty dla osób które go trafiły? Powinna być rekompensata jakaś mi się wydaje
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 18 hours ago330 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 18 hours ago330 Posts
Recent DiscussionsBłąd podczas ewolucji piłkarza Potrzebuje pomocy ponieważ nagle na piłkarzu Joelinton Apolinario de Lira po nadaniu ewolucji w kolejności: WF + SM Upgrade, The Controller a potem Skill Moves Master nagle playstyle Intercept post...Serwery są niedostępne na aplikacji Witam, zakupiłem wczoraj EA fc na ps5, połączyło mnie tak jakby ze starym kontem steam z pc tylko ze zmienionym nickiem. Ostatnia FIFA w jaką grałem to 24. Problem jest taki że nie mogę zalogować się...Gra laguje po przerwie Dzien dobry gram sobie w fife i w przerwie meczu gra zaczyna lagować co mam zrobić? Moj zawodnik zniknal Obudzilem sie rano i moj Ryan Cherki ovr 87 ktorego wczoraj ewoluowalem zniknal. Nie robilem zadnego sbc w ktorym go wykorzystalem, nic, poprostu zniknal. Prosze o pomoc Pytanie odnoście zakupu Czy jeśli subskrybowałem ea play pro na pc i miałem nagrody już odebrane to czy jeśli kupię teraz fc 26 ultimate edition na ps store na ps5 to dostanę znowu fc pointsy ?