Ninja_XdyterSeasoned Newcomer1 month agoI have 5 xg, guy has 2,7. I LOSE 3-4. MY PLAYER OWN GOALS LIKE A ...KING LOTTERYTHATS IT. IM TIRED OF OPPONENTS WINNING BECAUSE THEY ONLY HAVE A BETTER SQUAD, I JUST CANT BELIEVE HOW SCRIPTED THIS CAN BE. GGS!
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago494 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago494 Posts
Recent DiscussionsKlasę doceniam! Często zazdroszczę pozytywnie, gdy widzę jak niektórzy grają. Ale kompletnie nikt przed meczem nie zna moich ustawień. Dlatego kiedy zaczyna grę i każdy jego zawodnik jest dwa metry od mojego i gra s...Usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostępna... FC hub nie działa na ps5, wyświetla sie komunikat : Ustuga przepustki sezonowejjest aktualnie niedostepna osiaganie postepóww ramach przepustki sezonowejnie bedzie możliwe. Mimo ze jak gram to pozi...Gra e sportowa Ktoś mi może wyjaśni jak FC 26 może być grą e sportową skoro od gry zależy czy zawodnikom chce się biegać, czy obrońca pójdzie na spacer, o dziwnych odbiciach pudłach na pustą bramkę z 5 m zawodników...Tryb współpracy nie zalicza zadań w Lidze Południowoamerykańskiej Wraz z moim przyjacielem rozgrywałem Ligę Południowoamerykańską w trybie współpracy i graliśmy jego składem i ku mojemu zdziwieniu, pomimo strzelania bramek Brazylijczykami, Argentyńczykami czy asyst...Przypadkowy flipper To nawet nie jest bilard,bo w nim trzeba myśleć. Ogólny chaos,bez zasad. Piłkę nożną przypomina jedynie poprzez stadiony,stroje i wizerunki piłkarzy. Różne kolory,wzorki,apaszki, krawaty,komu to potr...