Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Dyskusja ogólna

Forum Discussion

Zuycie00's avatar
Zuycie00
Rising Rookie
26 days ago

Ile można???

Utracono połączenie...i dalej wiadome bzdury. W 7sekund loguję się ponownie, ale mecz przegrany choć go nawet nie zacząłem. Zamiast zainwestować w infrastrukturę,to monetyzujecie dosłownie wszystko! Chciwość zeżre was kiedyś od środka 

dyskusje
opinie
rivals
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• Karolinartg's avatar

Ranking

Ranking w UT nie wyświetla nic, ani w zarobkach meczowych, zysku na rynku, najlepszy skład, jak to naprawić
    Karolinartg
    6 hours ago
  • Kowalitri's avatar

Mecz niezaliczony po utracie połączenia z usługami EA

Przed chwilą przy hrze toru przeszkód wywaliło mnie z meczu po 90min przy prowadzeniu 7:2 , nie było w tym winy z mojej strony bo po wywaleniu do głównego menu i próbie zalogowania wyskakiwał komunik...
    Kowalitri
    10 hours ago
  • alewaldo74's avatar

Co sądzicie na temat całego EA I TEJ FC26?

Co sądzicie na temat błędów gry fc 26? Na bezradność pomocy technicznej ? I zamulonej mechaniki i płynności gry? Wyolbrzymionych cyfrach na kartach które nic nie wnoszą tylko bawią się w pseudo cen...
    alewaldo74
    18 hours ago
  • Kowalitri's avatar

Nagrody za Rivals

Dlaczego drugi tydzień z rzędu pomimo osiągnięcia nagrody tygodnia i ulepszenia , robiąc wgląd jaka nagroda zostanie mi przyznana za ligę 4 bylo i jest pokazane 500 żetonów Futties plus 1 z 4 rzadki...
    Kowalitri
    4 days ago
  • zydinio's avatar

Sezony

Jak to jest ze wygrywam z gosciem 5-1 on sie rozlacza a ja przegrywam mecz
    zydinio
    4 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago