Forum Discussion

Arrismen's avatar
Arrismen
Rising Novice
4 months ago

Jo

Witam. Czemu psujecie naprawdę świetną rozgrywkę wprowadzając tylko same utrudnienia do rozgrywki? Super jak można strzelać super gole a nie utrudniać ich strzały. Akrobatyczne strzały są już trudne do trafienia dla przeciętnych graczy a Wy aktualizacjami jeszcze bardziej je utrudniacie ze wogóle nie będzie szło tak strzelać pięknych goli. Zamiast zacząc naprawiać błędy w grze które wyrzucają z gry to psujecie świetna rozgrywkę.  Pisałem o tych błędach już wcześniej a dalej nie są naprawione. Idźcie w stronę ułatwiania strzelania a nie utrudniania. Strzały z  Dystansu są  też za ciężkie do strzelenia i  bardzo rzadkie. Niech będą częściej wpadały takie spektakularne gole. Super się  ogląda piękne bramki w grze a nie zwykłe bramki z bliska. Proszę weźcie te uwagi na serio. A najlepiej gracze którzy grają offline z znajomymi lub z komputerem dajcie wybór że można grać z aktualizacjami albo bez nich jak się nie podobają. Pozdrawiam. 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Hej Arrismen​ 

Dziękuję za TWój post i podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami. Choć nie możemy obiecać wprowadzenia zmian, chcemy przekazać Twoją opinię do odpowiedniego zespołu, który zawsze dąży do zapewnienia graczom jak najwyższej jakości rozgrywki.  

• Arrismen's avatar
    Arrismen
    Rising Novice
    4 months ago

Dziękuję za odpowiedź. Jeszcze pisałem o dużych błędach wcześniej na  ea sport fc 26 na xboxie, na które nie otrzymałem odpowiedzi. Stworzyłem Sobie Swoje Kluby zmieniając całkowicie transferami ich składy i teraz jak chce Nimi zagrać offline w szybkim meczu bez formy live za każdym Razem wyrzuca Mnie do pulpitu xboxa z gry. W wcześniejszej wersji nie było tego tak dużego problemu. A Na dodatek jak zrobiłem jeszcze więcej takich klubów wyrzuca Mnie do Xbox jak chce wybrać drużynę do edytowania też składu. Kiedy to naprawicie w aktualizacji? Albo to że od kilku części w FC 26 w karierze nie ma dźwięku w głównej stawce jak  zaczyna się Liga Mistrzów.  A pozatym czemu nie dacie kreatora do tworzenia reprezentacji narodów skoro w każdej części jest ich coraz Mniej piłka nożna traci na znaczeniu. Reprezentacji Narodowych coraz Mniej, błędów coraz więcej a cena gry coraz wyższa. Moglibyście dać kreator tworzenia reprezentacji po kosztach gracze mogliby powołać Sami piłkarzy do stworzonych reprezentacji po wyszukiwaniu w filtrze po narodowości piłkarzy i gra zyskała by wielki prestiż skoro problem z licencja i to taki kreator byłby super do reprezentacji. Pro ewolution stosowalo różne rozwiązania jak nie miało jakiegoś klubu a Wy z Tego nie korzystacie. Pozdrawiam. 

• Dzień dobry. Jeszcze jedna sprawa. W Ea sport FC 26 nie jest zaktualizowany tryb stwórz Turniej. W Mistrzostwach Świata będzie 48 państw. A w stwórz Turniej nie idzie wybrać w opcji liga i Puchar 48 drużyn żeby stworzyć sobie Turniej. Czemu tak prosta rzecz nie jest zaktualizowana?  Pozdrawiam. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 11 hours ago
503 Posts