Forum Discussion

lolik14567's avatar
lolik14567
New Novice
2 months ago
Solved

Moj zawodnik zniknal

Obudzilem sie rano i moj Ryan Cherki ovr 87 ktorego wczoraj ewoluowalem zniknal. Nie robilem zadnego sbc w ktorym go wykorzystalem, nic, poprostu zniknal. Prosze o pomoc

• Hej lolik14567​ 

Zawodnicy nie mogą po prostu zniknąć z konta. Jeśli nie możesz znaleźć zawodników w swojej drużynie, nie wykorzystałeś go do SBC wówczas przeloguj grę, sprawdź Web App i Companion.

Jest jeszcze inna możliwość. Jeśli podejrzewasz, że doszło do naruszenia bezpieczeństwa Twojego konta, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat a w międzyczasie wykonaj jak najszybciej te kroki. 

10 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej lolik14567​ 

Zawodnicy nie mogą po prostu zniknąć z konta. Jeśli nie możesz znaleźć zawodników w swojej drużynie, nie wykorzystałeś go do SBC wówczas przeloguj grę, sprawdź Web App i Companion.

Jest jeszcze inna możliwość. Jeśli podejrzewasz, że doszło do naruszenia bezpieczeństwa Twojego konta, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat a w międzyczasie wykonaj jak najszybciej te kroki. 

• Zrobilem to i nadal go nie mam, czy mozesz to prosze sprawdzic? Jestem pewny ze nie sprzedalem go ani nie wykorzystałem w wbs. Jesem pewny ze nastapil jakis blad i na skutek tego zostal usuniety. Bardzo prosze o pomoc i szybka odpowiedz w tej sprawie

• Podczas odbierania tego zawodnika z ukonczonej ewolucji zawiesila sie gra i ukazal sie blad polaczenia, moze to mialo na to wplyw i poprzez ten blad zostal on usuniety z mojego klubu. Bede wdzieczny jesli to sprawdzisz zdalnie na moim koncie

• Nie mam mozliwosci skontaktowania sie dlatego posze na forum. Po opisaniu problemu jedyna mozliwa opcja to email na ktorego nie dostaje zadnej odpowiedzi. Jak wybrac chat?

• lolus72's avatar
    lolus72
    Rising Newcomer
    2 months ago

Mi też znikają zawodnicy ostatnio mi zniknęły 4 karty Issac którego niedawno kupiłem i 3 inne karty wcześniej Lewandowski i dwie inne karty które kupiłem 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

lolik14567​ Kontakt z EA Help – w zależności od wybranej kategorii – może odbywać się przez czat lub e-mail. Czat nie zawsze pojawia się jako dostępna opcja przy każdym zgłoszeniu. Spróbuj przejść przez ścieżkę zgłoszenia jaką znajdziesz w naszej instrukcji.

lolus72​ czy udało Ci się już zabezpieczyć konto i skontaktować bezpośrednio z doradcą EA?

• Nie udalo sie bo nie mam mozliwosci wyboru skontaktowania sie z doradca, jaka opcje mam wybrac zeby pojawila sie opcja chatu?

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 20 hours ago
478 Posts