BartasGemplejGajRising Newcomer4 months agoNagrody Odpaliłem fc26 w wersji deluxe i FIFA pointa dostałem ale nie wiem gdzie mam szukać tej ikony. Wszedłem do sklepu ale tam nic nie było
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 22 hours ago367 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 22 hours ago367 Posts
Recent DiscussionsOpóźnienia Witam, mam problem odnośnie wczoraj zakupionej gry. w grze offline CZASEM występuje slow motion, a w grze online mam mega delay pada, podanie wykonuje po 5 sekundach. Ruch zawodnikiem działa podobnie...Gra w 2 osoby w jednej drużynie Witam wszystkich. Chciałbym sobie z kumplem pograć we dwóch w jednej drużynie. Jak ustawić, żeby przy każdym podaniu nie zmieniało nam gracza który kontroluje akcje, tzn żebym mógł podawać "do siebie...Problem z ultimate team Od rana mam problem z ultimate team. Po wejściu wyskakuje komunikat, ze w tym momencie połączenie z tym trybem jest niemożliwe. Wraca mnie do głównego menu. Co zrobić? Jak zauważyć różnicę? Przeciwko składom z paczek nie ma szans. Żadne umiejętności się nie liczą. Od razu jest spowolnienie biegu, podań, strzałów, choć ping ten sam. W reszcie przypadków czasem jest szczęście, czasem pech...EA FC 26 na PS PORTAL Cześć! Piszę tutaj z zapytaniem odnośnie grania w FC 26 na ps portal. Po ostatniej aktualizacji portala - dodali opcję grania w gry z własnej biblioteki / chmury. Takie gry jak UFL czy Efootbal...