batelwelNewcomer7 hours agoNie można odebrać nagród z premium pass 28, 29, 30.Nie mogę odebrać naród, pasek doświadczenia jest zapełniony i nie można odebrać nagród. 20260311_162234.jpg2.8 MB
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 7 hours ago487 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 7 hours ago487 Posts
Recent DiscussionsNie można odebrać nagród z premium pass 28, 29, 30. Nie mogę odebrać naród, pasek doświadczenia jest zapełniony i nie można odebrać nagród. Oszust ! Witam w kolejnym tygodniu w mistrzostwach spotyka mnie o to taka sytacja, ze mecz trwa a ja mam jednego zawodnika aktywnego ktorym moge sterowac. Cholerni oszusci. Prosze o reakcje oficjalnie nie mog...Patch 1.5.0 Muszę powiedzieć że EA osiągnęło chyba swój szczyt najnowsza aktualizacja. Zawodnicy z podaniami 90+ podają, jakby byli ślepi, a ci którzy mają 90+ strzałów, nie wiedzą gdzie jest bramka. Tak naprawi...Usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostępna... FC hub nie działa na ps5, wyświetla sie komunikat : Ustuga przepustki sezonowejjest aktualnie niedostepna osiaganie postepóww ramach przepustki sezonowejnie bedzie możliwe. Mimo ze jak gram to pozi...Migają się od problemu Zgłosiłem problem z niestabilnym połączeniem kazali zrobić to i tamto nie chce mi się rozpisywać o tych bajkach. To wiecie co napisali ze to wina mojego dostawcy internetu 🤣🤣🤣. Uśmiałem się i poró...