Obrońcy to manekiny stoją porostu są . Każde podanie za plecy idzie, i pada gil w ogóle się nie obracają nic zero … oni nie są w ogóle responsywni . Po co mam wracać ciągle pomocnikami skoro mam obronę . Druga sprawa kręcenie się przed Bramką żeby sktrzelic gola ….. proszę mi odpowiedzieć czy w realnym meczu piłkarskim widzieliście takie rzeczy . Konty strzału na bramkę są absurdalne .
Spadam do 9 ligi i mam wrażenie że gram z kozakami z pro elity . Gra jest teraz poprostu za trudna , utrzymanie wyniku … możesz wygrywać 5:0 zaraz z jakimś niedzielnym graczem po czym przegrywasz w ostatniej minucie . Albo wpadają absurdalne gole albo 100 nie wpadają . No weźcie coś z tym zróbcie bo już nie pierwsza osoba która mi mówi że nie da się w grę grać i odłożą grę na półkę . Tego chcecie ?
to jest gra zabawa a nie narzędzie dla pro graczy żeby swoje ambicje spełniać . Kto jest pro to sobie nie przegra nic i pójdzie do elity ale ci co mało grają też coś muszą pograć . Znajdzie jakieś złoty środek .