Forum Discussion

domin1996's avatar
domin1996
New Rookie
3 days ago

Odebranie piłki graniczy z cudem

Aktualizacja i jeszcze wieksze bledy. Jak ciezko bylo odebrac bo ai pomagalo w dryblingu tak teraz ciezko jest odebrac jeszcze bardziej bo biegnacy na ciebie zawodnik przechodzi jak przez powietrze. Trzymanie X w graniu zaawansowana obrona nie wnosi nic. Wynki niczym w hokeja. Tak tworcy gry chca aby teraz wygladalo granie? Elegancko. Usuneli jedynie ingerencje komputera a bledy w sterowaniu jak i co najwazniejsze na SERWERACH FUT zostaly nadal i sa jeszcze wieksze. Gratulacje. Wlasnie usmierciliscie gre do konca w pol roku. P.s o tempie poruszania sie zawodnikow nie wspomne. Rywal nadal szybszy majac te same karty. Nie pozdrawiam. Zaorac tą gre i gameplay. 

4 Replies

• Zgadzam się z tym co tu piszecie. Po najnowszej aktualizacji odbiór piłki nie istnieje. Możesz naciskać X (zaawansowana obrona), co przed aktualizacją działało, teraz nie ma opcji, rywal i tak przejdzie Ci przez obrońcę. Przed aktualizacją grało się dobrze. Też miałem wczoraj sytuację, że rywal wszedł mi przez dwóch obrońców (jakby byli niewidzialni) w pole karne i strzał wprost w bramkarza zamienił się w bramkę, piłka przeszła mu przez ręce. Tym o to sposobem miałem wczoraj zamiar wbić 3 ligę a spadłem do 5, grało się fantastycznie xD

• Kowalitri's avatar
    Kowalitri
    Seasoned Adventurer
    1 day ago

Potwierdzam . Ten patch wbił gwóźdź do trumny.  Przecież teraz jak znerfili tą obronę to już w ogóle jest jakis dramat. Przed patchem juz tą obrona kulała i wyniki hokejowe były normą ale dzis jak grałem to już nawet się nie denerwowałem widząc co się dzieje ,wręcz śmiałem się ze na przełomie jednego dnia stałem się praktycznie bezradny w tej obronie . Rywalvwjezdzal w moja bramkę jak by miał autostradę otwartą a Ja przecież przez jeden dzień nie zapomniałem jak grać a takie odnosiłem wrażenie.  Brawo EA rujnujesz już totalnie grę która i tak kulała , odcinanie od tlenu coś co już prawie ledwo zipie . Ręce opadają,  najpierw znerfiony bramkarz,  teraz obrona , może zamieńcie murawę ba lodowisko i grajmy obrazu w hokeja ?!!!!!

• zybi232's avatar
    zybi232
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

Zgadzam się w 100% to jest katastrofa dla właścicieli wynik do 79min 1:1 a w efekcie przegrywam 7:1 chore

• kowykrk's avatar
    kowykrk
    Rising Novice
    2 days ago

Zgadzam się z tobą :) nowy patch zepsuł grę, co byś nie nacisnął obrońcy nie reagują, bramkarz stoi jak kołek przy strzałach na krótki czy  na długi słupek gdzie wcześniej wyjmował takie piłki, odbiór piłki wciskasz blokujesz zawodnika aby nie podał to dziwnym trafem piłka przenika przez nogi dosłownie jak duch. Mam nagrane screeny tych krzywych akcji.  Niestety nie mogę załączyć ich tutaj:/ 

EA_Elvira​ 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago
394 Posts