jupi4557
1 day agoSeasoned Newcomer
Odwołanie od kary
Cześć EA. Jak mam się odwołać od kary kiedy nie mam nic w historii kar? Poprzednie odwołanie została zamknięte mimo że nic nie udało się ustalić w mojej sprawie?
Cześć EA. Jak mam się odwołać od kary kiedy nie mam nic w historii kar? Poprzednie odwołanie została zamknięte mimo że nic nie udało się ustalić w mojej sprawie?
Nie mam nic w historii kar. Odwoływałem się od niesłusznego bana na rynek niby za kupowanie coinsow chociaż jestem w top 30 handlu na świecie. Nie było mnie parę dni nie odpisywałem wam na poprzednia wiadomość a teraz jak sprawdzałem to sprawę zamkneliscie. Odwołać się nie da. Żadnych dowód nie przedstawiono poza stwierdzeniem podejrzewamy. Jak mam otworzyć nowa sprawę?
Hej jupi4557
Daj proszę znać, jaki dokładnie komunikat widzisz i kiedy się pojawia. Czy dotyczy to konkretnej gry/trybu, czy całego konta? Warto też doprecyzować, na jakiej platformie grasz (PSN, Xbox, Steam).
jupi4557 wrote:Poprzednie odwołanie została zamknięte mimo że nic nie udało się ustalić w mojej sprawie?
Czy poprzednie odwołanie dotyczyło tej samej sytuacji? Bo jak rozumiem było ono widoczne w historii twoich kar.