Forum Discussion

98980r8909er9er9's avatar
3 days ago

ogolny game play

gameplay w tej grze jest na zlym poziomie   w squad battles gra sie inaczej w rivals itd  inny tryb inny gameplay  kobiety ktore sa nizsze  od facetow niektorych umia ich przeskoczyc jakby ja tego nierozumiem peter crouch ktory jest wysoki jest miazdzony przez diani  i co to do cholery jest jeszcxe te menu wchodze sobie w karnet i co i mam blad w ktorym nic nie moge zrobic i musze zrestartowac gre 

i mam jeszce pewna sugestie zeby dac premiere fc 27 na wakacje moze przed mundialem albo cos poniewaz jak bedzie event mundialowy w nowej fifie no to bedzie wiecej graczy bo nowy gameplay mam nadzieje  nowy start itd i zeby zrobic premiere przed mundialem  b o w listopadzie wychodzi gta 6 czyli dolsownie po evencie ultimate scream wychodzi gta no i raczej wiecej osob pojdzie grac w gta i zeby obnizyc cene tej gry ultimate za 500 zl ?? albo ogolnie za 300 to jest tak nie oplacalne za gre ktora ma zywotnosc 7 miesiecy bo w wakacje ledwo kto w to gra  jeszce paczki za 1023098 milionow coinsow albo za 500 fc points  dajcei tez zmiejszone ovr na  poczatku i zrobcie cos z rynkiem np na poaczatku gry zamiast dawac 600 kart 88 plus dajcie  maks 87 86 a nie ze jak ktos wydaje na ta gre polowe swojej wyplaty to juz se bedzie gral kartami 91  a chlop ktory chce sobie od tak pograc 82 i ma sie kiwac pomiedzy van dijkiem  mbappe itd 91 z temtem  

1 Reply

• Ja po dłuższej nieobecności postanowiłem sobie pograć. W turnieju. przygotowałem sobie skład (jestem w 7 lidze rivalds) - udało mi się wygrać 2 mecze, a w finale dostałem baty. Pytam się oponenta, w której gra w lidze i zbaraniałem gdy mi odpisał: w elicie. Serio EA - tak kojarzycie pary w turnieju? 

2. Postanowiłem spróbować raz jeszcze. W półfinale cisnę oponenta ile wlezie, ale po 6 słupku i straconej bramce w 94 min rezygnuję. 

Przestańcie  wmawiać graczom, jaka ta gra jest super. Odinstalowuję ten chłam bo nie mam nerw. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 3 hours ago
503 Posts