KowalitriSeasoned Adventurer1 month agoOstatni patch = gwóźdź do trumny !!! Brak słów na twórców którzy doszczętnie niszczą tą grę każdą kolejną aktualizacją! !!! Obrona która już kulała po ostatniej aktu mozna powiedzieć że przestala istnieć. Najpierw znerfiony bramkarz ...Show More
Chrom92PlRising Rookie1 month agoTak pomajstrowali,że gra wyrzuca nawet w oknie. za każdą ich łatką trzeba reinstall robić..
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 28 minutes ago478 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 28 minutes ago478 Posts
Recent DiscussionsPropozycja-systemu sponsorów w trybie kariery Dzień dobry Chciałbym zaproponować dodanie rozbudowanego systemu sponsorów do Trybów Kariery w kolejnej odsłonie EA Sports FC. Wprowadzenie negocjowanych kontraktów sponsorskich (sponsor główny...FC 26 - odbicia, AI, input lag i równe szanse w trybie online Jakie trzeba mieć zdolności aby.... Każda piłka spadała pod nogi przeciwnika? Z rykoszetu, przebitki, główki i całej reszty wszystkich możliwych odbić? Jaki pilkarz robi najpierw trzy metry do przodu...EA FC 26 nie działa tak jak ma Witam, Posiadam laptopa HP Victus 16. Od września regularnie gram w EA FC 26 i do tej pory wszystko działało bez problemów. Jednak od pewnego czasu, po uruchomieniu meczu gra się zawiesza, rozłącza ...Cheaterzy Dzień dobry niedawno grałem o Ibarbo w wydarzeniu liga fantasy i trafiłem na Chestera który odebrał mu zwycięstwo przez wyrzucenie mnie z meczu nie z ultimate tak jakbym poddał mecz proszę o pomoc i ...FCH I GAMEPLAY Jak to szło na premierę? Brak przypadkowych odbić piłki? HAHAHAHAHA NO TO MAMY BILARD NO BRAWO EA, JESZCE NA 15 MECZY 5 RAZY TRAFIAM TYPA KTORY GRA OD 40 MINUTY NA CZAS NO **bleep**. Jeszcze zapomnia...