MattBednar20Rising Newcomer2 months agoPLAN TRENINGOWYPlan treningowy w trybie kariery, w reprezentacji nie działa. Zawodnicy mają po 40-50% energii, a mieli mieć 90-100%.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 21 hours ago345 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 21 hours ago345 Posts
Recent DiscussionsKontakt z czatem EA w kwestii FC 26 Witam Od wczoraj próbuje skontaktować się z EA, w sprawie problemów z grą Fc 26, niestety po użyciu formularza kontaktowego, nie otrzymuje nawet potwierdzenia otrzymania wiadomości na adres e-mail. ...Ciekawy ping Nie zawsze,ale w bardzo wielu meczach jest ten sam schemat. Rozpoczynam jest ping 16. W ataku i obronie skacze do 40. Następnie, nieważnie w jakiej przerwie wraca poniżej 20. Bardzo sporo, bardzo pod...Ea music Witam mam w prawym dolnym rogu nakładke ea music ktora przy kliknieciu RB powoduje wibrowanie pada strasznie jest to uciazliwe jak to wyrzucic Problem z rynkiem transferowym Siemanko mam problem poniewaz nie mam dostepu fo rynku transferowego i probowalem zrobic zadanie ale nie widzialem ze trzeba ewolucje miec aktywna na tym trybie rush czy da sie inaczej odblokowac ryn...Błąd z ewolucja Fajnie jakby ktoś na ty forum od strony EA odpowiedział po widzę że ciężko. Potrzebuje pomocy ponieważ nagle na piłkarzu Joelinton Apolinario de Lira po nadaniu ewolucji w kolejności: WF + SM U...