Forum Discussion
23 Replies
- Pycek8845 months agoNew Rookie
Oni są tacy zajebiści, że poprawili na tyle że wcześniej spadało do 5 XD Ogółem syf,syf, syf. Problem cały czas, a oni poprawiają, dają aktualizacje i dalej **bleep**...
- saruu_fifa5 months agoSeasoned Newcomer
to samo mam lecą w **bleep** ładnie
- saruu_fifa5 months agoSeasoned Newcomer
wszystkie sposoby co mi podali zrobilem kazdy mozliwy a i tak laguje
bo to nie jest problem u Ciebie tylko u nich z grą, mam kompa, który uciągnie wszystkie aktualnie gry na ultra na 4k a tutaj z ea fc 26 sobie nie daje rady na 60 fps >>? oni są po prostu żałośni
- Dlugi2002025 months agoNew Scout
Też mam ten problem tylko mi pokazuje, że mam normalny ping i w trakcie meczu ping sobie skacze powyżej 40 ms opóźnienia i gra klatkuje oczywiście wczoraj jak i cały tydzień wszystko działało. Daje im czas do poniedziałku żeby to naprawili a jak nie to zwrot gry bo to jest kpina kupuję tą grę od 2017 roku i nigdy nie było takich cyrków z działaniem gry jak przez ostatnie 2 lata
ale to nie o ping chodzi tylko o fps w trakcie meczu ;)
No w związku z tym, że ten ping skacze to klatki spadają lub na odwrót ale udało mi się to naprawić i błąd zniknął
U mnie podziałało jak wyłączyłem i włączyłem: Zabezpieczenia windows -> zabezpieczenia urządzenia -> izolacja rdzenia -> szczegóły usługi izolacji rdzenia -> integralność pamięci wyłączyłem i włączyłem teraz gra działa normalnie
- karolcioobets5 months agoSeasoned Newcomer
Tyle że ja mam Pingu 12-18 🫡