Forum Discussion
23 Replies
- Pycek8845 months agoNew Rookie
Spróbuje, ale i tak jestem za tym żeby oddali hajs za grę która nie działa jak powinna
- Dlugi2002025 months agoNew Scout
Dobra wczoraj działało dzisiaj znowu po rozpoczęciu meczu ścinki co za chujstwo z tą grą ciekawe kiedy to naprawią o ile wgl naprawią bo też informacji od nich zero czy wiedzą o tym problemie czy pracują nad jego rozwiązaniem
- DrHero775 months agoSeasoned Vanguard
Popatrz tysiące tematów z EA 25 . To się poprawnie nazywa stuttering. Cała edycja 25 do kosza. Nie naprawili tego błędu. Jest to spowodowane anti cheatem. Nie naprawialne, problem nie leży po twojej stronie. U mnie zaczęło się to po pierwszej aktualizacji w poprzedniej edycji. Nie naprawia tego. Jeśli jeszcze możecie oddajcie grę. Inaczej 300zl do kosza.
Z tego powodu nie kupiłem edycji 26 i widzę, że dobrze zrobiłem. Bo problem powrócił. Głównie występuje na na prawdę mocnym sprzęcie. Tysiące na prawdę tysiące tematów zeszłej edycji było kasowanych i 0 reakcji ze strony supportu. Chciałem kupić teraz 26 ale jak widzę problem powrócił i w tej edycji, także odpuszczam
https://youtu.be/trvLLTSkLd0?si=w7WkTlDh6F4rFjt- Jeśli tak to i was wygląda od razu oddajcie grę. Może jeszcze możecie. To wideo z poprzedniej edycji. Problem nie naprawiony do końca edycji.
- Pycek8845 months agoNew Rookie
Tylko jak ja mam ją oddać jak kupiłem przez origin ?
Wczoraj mi to pomogło i gra znowu działała https://youtu.be/XzzkArCro7Q?feature=shared Nie wiem jeszcze jak dzisiaj bo nie grałem
- Roonek15 months agoSeasoned Newcomer
Niestety to nie pomaga
Dzisiaj znów gra nie działa XD co za **bleep** co roku gra kupowana na premierę i cyrki się zaczęły pod koniec fc25 gdy gra sie zacinała tak, że trzeba było cały komputer restartować... Teraz jedna **bleep** łatka i 400zł mówi papa ostatni raz ten syf na premierę kupuje nie znam drugiej takiej firmy, która wydałaby grę na premierę w takim stanie i potem miała wyjebana w klientów