Forum Discussion

6e6873289c967c36's avatar
6e6873289c967c36
Seasoned Newcomer
3 days ago
Solved

Problem z połączeniem się do Ultimate Team

Od 2 dni mam problem z wejściem do trybu ultimate team. Pojawia się komunikat że dołączenie do trybu ultimate team nie jest w tej chwili możliwe. Próbowałem instalować grę na nowo oraz resetować router. Nic nie nie pomaga. Czy ktoś miał podobny problem i wie co zrobić. 

• Dzięki za odpowiedź ale udało mi się to naprawić. Jeśli ktoś też miałby taki problem to należy wejść przez Web App do ultimate team i usunąć wszystkie swoje składy. Następnie stworzyć nowy skład i nie dodając do niego żadnych zawodników ustawić jako aktywny. Po ponownym uruchomieniu gry powinno dać się znowu wejść do trybu ultimate. U mnie tylko to podziałało. 

3 Replies

• 6e6873289c967c36's avatar
    6e6873289c967c36
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Dzięki za odpowiedź ale udało mi się to naprawić. Jeśli ktoś też miałby taki problem to należy wejść przez Web App do ultimate team i usunąć wszystkie swoje składy. Następnie stworzyć nowy skład i nie dodając do niego żadnych zawodników ustawić jako aktywny. Po ponownym uruchomieniu gry powinno dać się znowu wejść do trybu ultimate. U mnie tylko to podziałało. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej 6e6873289c967c36​ 

Dzięki za post. Potrzebujemy jeszcze kilku informacji. Napisz proszę:
    – Na jakiej platformie grasz (PC - Steam/EA App, PS, Xbox)?
    – Czy problem pojawia się od razu przy wejściu do Ultimate Team, czy po chwili ładowania?
    – Czy inne tryby online (np. szybki mecz online, Volta, Seasons) działają poprawnie?
    – Czy grasz na Wi-Fi czy kablu LAN?
    – Czy próbowałeś zalogować się do FUT przez Web App lub Companion i czy tam działa?

Jeśli możesz, dołącz też zrzut ekranu lub zdjęcie komunikatu błędu, który się pojawia.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago
426 Posts