Schemat22Newcomer2 months agoProblem z wyświetlaniem menu muzyki podczas gryCo zrobić aby przy trzymaniu finezyjnego strzału czyli R1 nie włączało mi sie menu muzyki?20260109_155438.jpg3.7 MB
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 6 hours ago494 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 6 hours ago494 Posts
Recent DiscussionsZasady wg ea Podajesz tak,by nie podać. Biegniesz,by nie dobiec. Wstajesz,by zostać 10m z tyłu. No i oczywiście strzelasz,by nie trafić. A towarzysze że wschodu po upadku zdążą się rozejrzeć, poprawić fryzurę pod...Usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostępna... FC hub nie działa na ps5, wyświetla sie komunikat : Ustuga przepustki sezonowejjest aktualnie niedostepna osiaganie postepóww ramach przepustki sezonowejnie bedzie możliwe. Mimo ze jak gram to pozi...Sbc Wilson Yamal jako nagroda Parę minut temu Lamine Yamal potm był dostępny jako nagroda w sbc Wilson. Oczywiście zrobiłem to wyzwanie ale nie otrzymałem karty jako nagrody. Z tego co czytam, był to błąd który został naprawiony,...Dajcie mi bana ea to śmieci, złodzieje i oszuści. Dajcie mi bana na wszystkie wasze produkty, będące efektem lewatywy. Prosto i dosadnie, bo olewacie merytoryczne przykłady. Leje na was jak wy na miliony oszukanych...... Jakim sposobem całe ea nie gnije jeszcze w więzieniu? Bo orange family na udział? A wy ea pieski już nie macie luster w domach,co? Pierdylion stron do zgłaszania innego gówna,a na każdej zostajecie o...