Forum Discussion

Donkrzycho's avatar
Donkrzycho
Seasoned Newcomer
1 day ago

Sbc Wilson Yamal jako nagroda

Parę minut temu Lamine Yamal potm był dostępny jako nagroda w sbc Wilson. Oczywiście zrobiłem to wyzwanie ale nie otrzymałem karty jako nagrody. Z tego co czytam, był to błąd który został naprawiony, obecnie jedyna nagroda jest złota paczka. Jak mogę starać się o otrzymanie tej karty, skoro zrobiłem SBC gdy był dostępny.

4 Replies

• laczki_mamy's avatar
    laczki_mamy
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

W moim przypadku jest identycznie, WBS Sophia Wilson w momencie przystąpienia do budowy składu 86, nagroda za budowę składu była gwarantowana w postaci karty Lamine Yamal 91 potm. Pomimo realizacji WBS 86 karta nie została dodana. Zgodnie z prawem konsumenckim, nagroda powinna zostać dodana do mojego konta, zgodnie z regulaminem i ofertą jaka została wystosowana przez EA. Realizacja WBS to zakup, którego gwarancją do konta była karta Lamine Yamal 91 potm. Proszę o dodanie karty do mojego konta. 

• Podłaczam się również do tego problemu, również zostałem oszukany przez firmę EA. Dostałem nawet komunikat z gratulacjami o zrobieniu zawodnika. Jednak po odebraniu nagrody nie pojawił się w klubie

• azotykk66's avatar
    azotykk66
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

I did the sbc and didn’t even receive a pack or the yamal which was show as a reward, I require compensation

• Donkrzycho's avatar
    Donkrzycho
    Seasoned Newcomer
    23 hours ago

Z tego co czytałem wiele osób, które robiło SBC w aplikacji na ten sam problem. Co więcej ja za to SBC nie otrzymałem żadnej nagrody, nawet tej paczki która była jako druga nagroda, a teraz jako jedyna.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 9 hours ago
414 Posts