Forum Discussion

pilch1888's avatar
pilch1888
Newcomer
22 hours ago

Proszę o drugą szansę

Moje konto (EA ID: fanalskyy ) otrzymało niedawno ograniczenie dostępu do rynku transferowego w FC 26 z powodu dystrybucji monet. Wiem, że jest to niezgodne z zasadami EA i w pełni biorę odpowiedzialność za to, co się stało. To był ogromny błąd, szczerze tego żałuję i wyciągnąłem z tego wnioski.

Jestem lojalnym graczem od dawna i wydałem dużo pieniedzy na FC Points w FC 25 i FC 26. Poza tym incydentem zawsze grałem uczciwie i nigdy nie używałem cheatów, hacków ani exploitów. To naprawdę frustrujące otrzymać permanentnego bana na rynek transferowy, zwłaszcza gdy widzę, że inni gracze na PC jawnie hakują, nie ponosząc takich samych konsekwencji. 

Nie próbuję podważać zasad ani prosić o specjalne traktowanie. Proszę po prostu o wybaczenie i drugą szansę, ponieważ ten błąd nie odzwierciedla mojego normalnego stylu gry.

Jeśli ktokolwiek z zespołu EA lub community manager mógłby przyjrzeć się mojej sprawie lub przekazać ją do jednorazowej weryfikacji, byłbym niezwykle wdzięczny.

Dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie tego.

-fanalskyy

1 Reply

• Dobrze zrobili, jeszcze mogli konto wyczyścić i dać możliwość gry tylko kartami niewymiennymi. Przez takich nieuczciwych jak Ty, tracą tylko uczciwi. Zasady są po to żeby się ich trzymać, miałeś jasny komunikat odnośnie przelewania coinsow. Nie pozdrawiam. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 6 hours ago
512 Posts