3489754739457698Rising Newcomer3 months agoReset UT czekam juz 2 miesiace az te ***** mi odpisza, ktos wie czemu nikt nie raczy odpisac i co zrobic zeby odpisali?
EA_KalinaCommunity Manager3 months agoHej 3489754739457698 Jeśli czekasz na odpowiedź od zespołu wsparcia EA Help: sprawdź status zgłoszenia na stronie https://help.ea.com/en/help-my-cases/ upewnij się, że zgłoszenie ma nadal status „Otwarte”, nie twórz wielu nowych zgłoszeń w tej samej sprawie - to może wydłużyć czas odpowiedzi,
Recent DiscussionsPytanie do graczy konsolowych rozmawiałem dzis z kolega ktory ma xbox series jakies tam, i powiedzial mi, żeby grac ultimate team nie potrzeba miec kupionego xbox game passa, a w internecie czytalem ze trzeba. bede kupowal konsol...Jawne świństwo Możecie sobie mieć swoje zabronione nazwy. Nieważne czy to sru fiu albo xyz. Stosujecie wszystko co możliwe i to w bardzo chamski sposób. Chciałbym znaleźć choć jednego gracza który celowo w ostatnie...Da czy nie da? Ta gra to jeden wielki fejk. EA wszystko wytłumaczy nieprzewidywalnością futbolu. Tak to sobie wykombinowali. Co z tego że nie ma kontuzji? Ale może kolki dostać albo skurczu łydki czy zawrotów głowy...Żetony i blokada paczek Panowie trafiłem zeton w jakies paczce i teraz nie mogę tego zatwierdzić i nic dalej otwierać....klikam w to i mnie wywala, problem od wczoraj. Brak dostępu do rynku transferów na apce FC26 Czy miał ktoś tak ze na konsoli odblokowano transferowy rynek a na apce FCCompanion nadal informacja ze nie możne co zrobić ? Czekać czy można to przyspieszyć ?