Forum Discussion

wojmar96's avatar
wojmar96
Rising Rookie
2 months ago
Solved

Serwery są niedostępne na aplikacji

Witam, zakupiłem wczoraj EA fc na ps5, połączyło mnie tak jakby ze starym kontem steam z pc tylko ze zmienionym nickiem. Ostatnia FIFA w jaką grałem to 24. Problem jest taki że nie mogę zalogować się do aplikacji.. Wyskakuje taki błąd. Korzystałem kiedyś na pc 10h próba z EA Play aż zaczął wyskakiwać taki błąd. Myślałem że jak się zaloguje na apce przy pełnej wersji na ps5 to będzie śmigać. Ktoś to rozwiązał ? Można to jakoś zresetować czy muszę coś na konsoli zrobić żeby apka działała ? Nie założyłem nowego konta na ps5 tylko tak jak pisałem połączyło mnie ze starym kontem z pc. Bardzo proszę o pomoc.

• Hej wojmar96​ 

Spróbuj wylogować się z konta EA na komputerze a następnie zaloguj się ponownie wpisując dane swojego konta PSN.

• możesz też wykonać te wszystkie kroki z innej przeglądarki, okna w trybie incognito

Następnie spróbuj zalogować się do Web App, jeśli masz możliwość, również za pomocą danych swojego konta PSN. 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej wojmar96​ 

Spróbuj wylogować się z konta EA na komputerze a następnie zaloguj się ponownie wpisując dane swojego konta PSN.

• możesz też wykonać te wszystkie kroki z innej przeglądarki, okna w trybie incognito

Następnie spróbuj zalogować się do Web App, jeśli masz możliwość, również za pomocą danych swojego konta PSN. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 20 hours ago
478 Posts