Forum Discussion

barzek8's avatar
barzek8
New Novice
2 months ago

siemanko chyba mam kilka sposobow na naprawienie lagow

Witam od kilku tygodni przetestowalem kilkanascie sposobow na  poprawienie fpsow w menu jak i w grze.
Wiele z tych sposobow nie dzialalo jednakze mam kilka, które działaja.Warto podkreslic ze przewaznie  problemy wracaja ale jak chcecie sobie pograc np wieczor  caly wieczor to podam wam te sposoby.

Pierwszym rozwiazaniem które znalazlem jest wyłączenie internetu, odpalenie gry i włączenie internetu - próbujcie tak zrobic jezeli nie  zadziala to wyjdzcie i wejdzcie jeszcze raz (mi czesto dopiero wtedy sie naprawia)
Kolejnym rozwiazaniem jest usuniecie  Profilu podczas gdy wchodzicie do gry -  Rowniez jest to randomowe raz zadziala raz nie  ale jak macie chęci to mozecie spróbowac moze za 5 razem sie uda xD.
Czasami tez pomaga ustawienie VSyncu polecam potestowac go właczyc w NVIDI/AMD mi raz dziala raz nie.

Podkreslam to  ze czasami to nie dziala bo niestety ta gra ma wylew  ale mam nadzieje ze twórcy gry przy nastepnej aktualizacji naprawia ten bląd.

EA naprawcie gierke 

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 12 hours ago
323 Posts