noxyrweRising Novice4 months agoSquad update ?!?!Kiedy nowe real face będą dostępne w trybie live start ???!?
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 4 hours ago499 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 4 hours ago499 Posts
Recent DiscussionsGra e sportowa Ktoś mi może wyjaśni jak FC 26 może być grą e sportową skoro od gry zależy czy zawodnikom chce się biegać, czy obrońca pójdzie na spacer, o dziwnych odbiciach pudłach na pustą bramkę z 5 m zawodników...Gracie botami Wy **bleep** **bleep**. **bleep** z ea Jesteście już memem. **bleep** maliny i inni. **bleep** mnie wasze bany. Ta firma jest kumulacją zła z the last of us,resident evil i serialu from razem wziętych. ea to **bleep** **bleep**, zatrudnia...Stara Nüsken vs Nowa Nüsken Witam serdecznie. W moim starym podstawowym składzie miałem Nüsken - po ewolucjach ŚPD 89. Wczoraj, w ramach "Drogi do finału UEFA Womans Championa League" wpadła mi "nowa" Nüsken ŚO 88, niby taka...Statystyka Czy EA może podać informacje, ilu graczy odeszło od #FC26 na 1.03.2026 r. Jestem mega ciekawy tego wyniku, szczególnie po materiałach YT, który na każdym etapie masakrują produkcje EA od FC24...