DoMiNiKk_04Newcomer7 months agoSolvedWersja Ultimate Czy wersje Ultimate będzie można kupić w formie fizycznej? MattiuDefo6 months agoWitaj Z tego co wiem to tylko w cyfrowej
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 18 minutes ago467 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 18 minutes ago467 Posts
Recent DiscussionsNic z tą grą nie robią Witam wszystkich pokrzywdzonych czy zauważyliście że te błędy które tu chcą byśmy wypisywali ci niby nie wiem kto jak ich nazwać niech będzie jacyś pracownicy . Nic z tym nie robią ! Nawet nie potraf...Propozycja-systemu sponsorów w trybie kariery Dzień dobry Chciałbym zaproponować dodanie rozbudowanego systemu sponsorów do Trybów Kariery w kolejnej odsłonie EA Sports FC. Wprowadzenie negocjowanych kontraktów sponsorskich (sponsor główny...gra laguje po przerwie Dzień dobry, gra laguje mi po przerwie czyli, wchodzę w grę wszystko jest ok po przerwie gra zaczyna scinac tak ,ze grać sie nie da scina wszystko cała gra. próbowałem aktualizacji sterowników a...Reset UT czekam juz 2 miesiace az te ***** mi odpisza, ktos wie czemu nikt nie raczy odpisac i co zrobic zeby odpisali? Połączenie Nic nowego w tą grę nie da się grać . Od kilku dni co chwilę wyżuca z meczu . Brak połączenia . Które jest cały czas . Ale i tak z tym nic nie zrobią . Dla nich liczy się kasa . Co iwent nowe karty p...