DoMiNiKk_04Newcomer5 months agoSolvedWersja Ultimate Czy wersje Ultimate będzie można kupić w formie fizycznej? MattiuDefo5 months agoWitaj Z tego co wiem to tylko w cyfrowej
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago400 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago400 Posts
Recent DiscussionsOstatni patch = gwóźdź do trumny !!! Brak słów na twórców którzy doszczętnie niszczą tą grę każdą kolejną aktualizacją! !!! Obrona która już kulała po ostatniej aktu mozna powiedzieć że przestala istnieć. Najpierw znerfiony bramkarz ...Przejście z PC na PS5. Prośba o odpowiedź. Witam, czy posiadając aktywne konto EA FC 26 na PC, po zakupieniu takiej samej wersji na PS5 będę mogł bezproblemowo przenieść swój klub na PS5, czy będę musiał zaczynać od początku? Z góry dziękuj...Opóźnienia Witam, mam problem odnośnie wczoraj zakupionej gry. w grze offline CZASEM występuje slow motion, a w grze online mam mega delay pada, podanie wykonuje po 5 sekundach. Ruch zawodnikiem działa podobnie...LUDZIE! Ta strona jest stratą czasu i nerwów. Można jedynie odreagować,bo gdzieś każdy musi. Ale czy tysiące postów doprowadziły do jakichś zmian? EA ma największy ubytek graczy na świecie, dlaczego? Wypuszc...aukcja maldini niska cena obczajcie i sobie powińcie go 92 platforma PC !!