Forum Discussion
Hej bartaslena37
Rozumiem, że sytuacja, z którą się mierzysz, jest frustrująca. Natomiast tu na forum nie mamy możliwości sprawdzenia szczegółów Twojego konta, historii zgłoszeń czy też powodu zawieszenia/blokady. Jeśli Twoje odwołania zostały już rozpatrzone, oznacza to, że niezależny zespół dokładnie przeanalizował sprawę i nie znalazł podstaw do zmiany decyzji.
Jeśli uważasz, że Twoja sytuacja jest wynikiem nieporozumienia i posiadasz dodatkowe informacje, które nie zostały podane we wcześniejszych odwołaniach, wykonaj kroki opisane tutaj, aby skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA.
- rainmar8314 hours agoSeasoned Newcomer
Dzień dobry. Mam ten sam problem. Przez ostatni tydzień podczas eventu Rewind wyhandlowałem na sprzedaży kart około 8 milionów monet. A mianowicie kupowałem karty o overalu 98 poprzez kup teraz w cenie 16-19k i sprzedawałem za cenę dokładnie 37,5k. Robiłem to przeważnie na konsoli ale też w aplikacji companion. W sobotę po odebraniu paczek z karnetu premium i szybkiej sprzedaży kart z paczek wymiennych został mi zablokowany dostęp do rynku transferowego. Odwołałem się już trzy razy. W każdym odwołaniu dokładnie opisałem sposób w jaki handlowałem kartami. Za każdym razem dostaję takiego samego w treści maila, że decyzja jest słuszna i rynek będzie zablokowany. Jakby mail był wysyłany przez automat. W jaki sposób mam udowodnić, że nie jestem oszustem i w jaki sposób miałem handlować, żeby nie zostać ukarany? Przecież handel na rynku transferowym jest normalną mechaniką w tej grze! Takie niesprawiedliwe decyzje ze strony EA skutecznie odstraszają mnie od kupna nowej edycji i pewnie nie tylko mnie. Czy na tym zależy tej firmie? Czy jest jakaś możliwość porozmawiania na żywo z pracownikiem EA odpowiedzialnym za przyznawanie kar? Z przyjemnością porozmawiam z taką osobą na czacie i wyjaśnię jak handlowałem i dlaczego na moim koncie w krótkim czasie zgromadziłem dużą sumę monet. Odwołania raczej nic nie dają bo wydaje mi się, że decyzje podejmuje automat a nie człowiek. Jeśli człowiek prześledziłby historię konta to zobaczyłby, że monety zgromadziłem poprzez normalny, uczciwy handel kartami na rynku transferowym i nie używałem do tego nielegalnego oprogramowania bo większość handlu odbywała się na konsoli. Proszę o odpowiedź i pomoc w kontakcie na żywo. Dziękuję i pozdrawiam.