Forum Discussion

Pycek884's avatar
Pycek884
New Rookie
10 days ago

Zwrot pieniędzy za grę

Kupiłem grę w pre-orderze i przez wasze glitche, problemy i brak kompetencji do wypuszczania gier nie skorzystałem w żaden sposób z tego przywileju. Dzisiaj jest oficjalny dzień premiery także chciałbym, prosić o kontakt poprzez czat, ponieważ chce zwrócić grę z kilku względów:

1. Gra nie spełniała oczekiwać oraz gwarancji
  2. Gra nie działała sprawnie tak jak powinna i zapewnione było
  3. Gracze z innych platform niż PC mają teraz przewagę nad nami.
  4. Towar sprzedany jest wadliwy i nie nadaje się do użytkowania

Proszę o kontakt, ponieważ zgodnie z prawem konsumenta mam prawo do zwrócenia towaru. Chciałbym aby odebrano mi dostęp klucza na moim profilu i zwrócono pieniądze na konto, bo to tylko i wyłącznie wyrzucanie dużych pieniędzy za grę w błoto przez wasz brak profesjonalizmu. Ogółem bardzo nie podoba mi się też wasza forma kontaktu, wcześniej szło sprawę załatwić szybko i bezpośrednio, teraz żeby ludzie nie mieli zbyt dużo możliwości do takiej bezpośredniej rozmowy to zrobiliście forum, które macie w nosie i jedyne co robicie to dajecie rady na odwal się. 

Zrobiliście aktualizacje, naprawiliście problem w 10% bo przecież nie można go zrobić w pełni, problem był i jest tylko ilość fps się zmieniła xD ale dalej nie da się grać na full opcjach grafiki bo wasza gra to aktualnie ściera to wycierania podłóg. 

Proszę o kontakt i mam nadzieję, że moja prośba o zwrot będzie rozpatrzona szybko i pozytywnie, bo takie są moje prawa według kodeksu.

6 Replies

• _Saturn_five_555's avatar
    _Saturn_five_555
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

Dlacze mimo instalacji pełnej wersji gry na Xbox wciąż w menu głównym widnieje informacja o Wersji Próbnej ??

• CzEsIaStY's avatar
    CzEsIaStY
    Rising Novice
    7 days ago

I to jest właśnie bardzo negatywny obraz EA i waszego feedbacku względem graczy... Oprócz gastki comunity contributorów którzy boją się wyrażać negatywny feedback bo EA od kilku lat stosuje narrację albo chwalisz nasz produkt i masz content albo out przez co tytuł od 2024 roku kończy żywot po 3 miesiącach i jest do kupienia za 1/3 ceny wyjściowej a bądźmy szczerzy na forum nie ma takiego zawalenia robotą że nie idzie przejżeć garstki postów gdzie większość dotyczy raczej faktycznych problemów technicznych i optymalizacji.
    Co rok gorzej EA działa względem i tak juz malejącej liczny graczy.

• Pycek884's avatar
    Pycek884
    New Rookie
    7 days ago

super, dzięki za info, tylko nie mam opcji czatu z konsultantem, także wysłałem maila na dwa adresy termsnotice i poland  bo odkąd nie można ani zadzwonić ani normalnie z wami pisać na czacie to umywane są w większości ręce ze wszystkich problemów, a to nie jest fair :'(

• Roonek1's avatar
    Roonek1
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

Mam to samo.
    Pisałem o zwrot pieniędzy, bo czuje się oszukany, a przez patchem gra działała, a teraz... nie da się grać. 
    Pisałem też o przeniesienie aplikacji na inną platformę, lecz dostałem odpowiedź negatywną.
    EA czy możecie być uczciwi i przyznać się do błędu i nie oszukiwać ludzi na pieniądze? 

About FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.157 PostsLatest Activity: 9 hours ago