Forum Discussion
4 Replies
- Quuuba9773 days agoSeasoned Newcomer
Mój profil w grze to Quuuba97
- Quuuba9772 days agoSeasoned Newcomer
Witam, czy uzyskam od kogokolwiek odpowiedź na zadany problem???
Hej Quuuba977
Rozumiem frustrację - szczególnie przy takim wyniku. Z opisu wynika, że po meczu zerwała się sesja i gra nie zapisała poprawnie wyniku.
Na teraz spróbuj zrobić szybkie odświeżenie sesji - wyłącz grę, uruchom konsolę ponownie i sprawdź, czy sytuacja się powtarza w kolejnych meczach. Dobrze też chwilę odczekać przed kolejnym meczem, żeby gra zdążyła zsynchronizować postęp.
Jeśli problem pojawi się znowu, daj znać czy dzieje się to po każdym meczu czy tylko sporadycznie - to pomoże lepiej ocenić sytuację.
- Quuuba97718 hours agoSeasoned Newcomer
Witam, czy uważasz że to co napisałaś jest odpowiedzią na mój problem? Nigdy nic takiego nie miało u mnie miejsca, dziwnym przypadkiem zdarzyło się to podczas meczów mistrzostw, dziwnym przypadkiem przeciwnik nie wychodził z meczu, robił kilka przerw nie zmieniając zawodników, i na prawdę uważasz że problem leży z połączeniem internetowym? Dziwnym przypadkiem jest to że w żadnym innym meczu po nie miałem takiej sytuacji, może warto prześledzić mojego przeciwnika? Może u niego też nie jest to pierwsza sytuacja gdy przegrywa, i nagle nie wiadomo dlaczego przeciwnik po skończonym meczu opuszcza mecz i tym samym wygrywa mecz :)