Forum Discussion

MagicznyDzik's avatar
MagicznyDzik
Newcomer
3 months ago
Solved

BŁĄD CE-108255-1 W SB

Przez pierwsze 2h wszystko działało, aż do momentu. Chciałem odpalić kolejny mecz w SB żeby odblokować rynek i wywaliło mnie z gry. Gram na ps5 kod który wyskoczył CE-108255-1 i jest tak non stop zrobiłem już chyba wszystko. Usuwałem skład na web app, reinstall, czyściłem pamięć konsoli, dosłownie wszystko. 
Jest w stanie ktoś mi pomóc?

• Poldek25's avatar
    Poldek25
    3 months ago

Zadziałało ale nie wiem na jak długo ale mecz sie włączył,  wszedłem w skład zrobiłem nowy stary skasowałem i po wejściu w squad battles odrazu kwadrat i odświeżenie rywali i dziala

5 Replies

• Mam to samo rozegrałem 15 męczy SB i przy ostatnim cały czas mam ten błąd i zamyka grę.

• Ktoś znalazł rozwiązanie jutro nagrody zagrałem tylko połowy meczy. Wydałem tyle pieniędzy na grę i i tak coś nie działa. Support ktoś z pomocy każdy ma to gdzieś żadnej pomocy jak zwykle zresztą rekompensat z tego tytułu również nic wina nie jest sprzętu tylko ea fc 26 

• Poldek25's avatar
    Poldek25
    Rising Novice
    3 months ago

Ja próbowałem już wszystkiego nawet reset systemu i dalej to samo nie można zagrać meczu w squad battles,  rivals ,Rush działa bez problemu 

• Poldek25's avatar
    Poldek25
    Rising Novice
    3 months ago

Zadziałało ale nie wiem na jak długo ale mecz sie włączył,  wszedłem w skład zrobiłem nowy stary skasowałem i po wejściu w squad battles odrazu kwadrat i odświeżenie rywali i dziala

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
971 Posts