Forum Discussion

BuenasDiasAmigo's avatar
BuenasDiasAmigo
Seasoned Newcomer
2 months ago

Brak dostępu - ciąg dalszy... 50dni minęło.

Już 50dni jestem bez dostępu do rynku na WebApp i Companion... Rozegrałem ponad 500 meczów w trybie Ultimate Team i wydaje mi się, że moje konto jest zbugowane.

Kolejny dni robię dokładnie to co mi zaproponowałaś. Jednak dalej nic nie przynosi efektu.  
Może to wina przeglądarki? Jakiej powinienem używać? 

Kiedy wchodzę sprawdzić, karty które sprzedałem na rynku na WebApp lub Companion , a następnie na rynek - pokazuje mi informacje że mam dostęp całkowicie zablokowany. Kiedy odświeżę stronę i wejdę na rynek jest stary komunikat - musisz odblokować dostęp do rynku. To normalne? 
W grze mam dalej normalnie dostęp. 
(czasami to się dzieje - czasami nie, tak jakby moje konto było zbugowane)

Mam również kolejny problem, ponieważ nie liczy mi normalnie spotkań jak mam włączony "czas grania" tzw co jakiś czas ten licznik sam się resetuje, po mimo rozgrywania spotkań. 
To normalne? Te mecze co rozgrywam będą zaliczane i tak? 

Już niestety tracę nadzieję, że cokolwiek pomoże... robię absolutnie wszystko i nic. Czy może ktoś mi na prawdę pomóc, a nie podsyłać mi artykuły, które czytałem już dziesiątki razy?:( 
Każde moje założenie sprawy (a było ich kilka już) kończy się na automatycznym mailu od EA...

Bardzo proszę o odpowiedź i pomoc.. 
Pozdrawiam

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 20 minutes ago
1,255 Posts