Forum Discussion
15 Replies
- 6vh5alaudbzj23 days agoNew RookiePS. problemów z padem (input lagiem) też już nie mam 
- EA_Kuba22 days agoCommunity Manager Hej 6vh5alaudbzj Dzięki za podzielenie się z nami rozwiązaniem. Czy możesz podać nam rekomendowaną przez Ciebie wersję sterownika (numer)? Ewentualnie prześlij nam link do dyskusji na forum Steam, jeśli tam widnieją te informacje. 
- karolek-igor21 days agoRising Newcomermam pytanie do ceibie jak stare były te sterowniki z tamtego roku czy np z 2 miesiecy ? 
- hajtuuu21 days agoNew NoviceSuper rozwiązanie, a jak będę chciał pograć w inna grę to znów mam wgrywać nowsze sterowniki? Czekajcie mam rozwiązanie wyłączę monitor ! ! o nie mam LAGÓW ! DZIAŁA !! 
- Fifacz10021 days agoNew Traveler6vh5alaudbzj Jaki sterownik? Instalowałem 577.00, 566.36, 555.99 i nic dalej to samo. 
- Dellivicius21 days agoSeasoned NoviceNie wiem dlaczego problem oznaczono jako rozwiązany skoro nie jest? Instalowałem sterowniki z września, sierpnia i lipca, nic nie pomogło. W ogóle od dwóch dni już w menu się tnie i nie można nawet w ustawienia wejść. Przeinstalowanie gry nic nie dało. Dodam, że GTA V śmiga na najwyższych ustawieniach. Najnowsza aktualizacja gry nic nie zmieniła. Możesz podać konkretne sterowniki, które Tobie zadziałały ? 
- 6vh5alaudbzj18 days agoNew RookieJak chcesz to możesz. Wolna wola. Ja przynajmniej na swojej karcie nie zauważyłem żadnych wyróżniających się różnic po aktualizacji sterownika 
- 6vh5alaudbzj18 days agoNew RookieZ tamtego roku ja mam ostatnią zależy od karty 
- 6vh5alaudbzj18 days agoNew RookieDla mojej karty Radeon RX 570 Series to jest 24.9.1 z 19.08.2024r. 
- 6vh5alaudbzj18 days agoNew RookieDla Radeon RX 570 Series to jest 24.9.1 z 19.08.2024r. To jest przedostatnia dostępna aktualizacja na dzisiaj