Roberto2132New Traveler30 days agoBrak pełnego zgrania u MaradonyDziś zauważyłem że mój maradona ma jedno zgranie mniej wie ktoś co jest nie tak
Recent DiscussionsProblem z działaniem gry po aktualizacji Drugi raz jest taka akcja, zjerdoliliście coś w updacie. Zrobione jak w opisie powyżej. Zmieniłem ze 120 na 60 i stop systemu po dosłownie 5 sec meczu. Dostosujcie grę do sterowników! RTX!!!! Było ta...niestabilne połączenie od jakos 5 miesiecy mam ten sam problem i wiem ze to problem zwiazany tylko zfifa podczas gry mam sciny zwiazane z packet lossami mam totylkow fifie niewiem jak to naprawic gram na pc Crash Podczas grania gra się crashuje lub cały komputer(raz tak raz tak). W pierwszy dzień wszystko super działało, a od 2 dni nie jestem w stanie zagrać pełnego meczu w trybie kariery menedżera. Sposoby z...Naruszyłem ich własny kodeks Według pracowników ea naruszyłem ich własny kodeks tym że kilka razy zgłaszałem ten sam błąd i gdy nie umieli sobie z tym poradzić dali mi bana dla świętego spokoju brawo wy🤣🤣🤣🤣 Brak komentarza w EA FC 26 w żadnym języku Witam. Posiadam wersję gry EA Sports FC 26 w Edycji Ultimate na PC (Steam). Niestety nie mam komentarza - dotyczy to zarówno angielskiej, jak i polskiej wersji komentatorskiej. Ustawiam różne usta...