ziapka21Seasoned Rookie21 days agoBrak piłkarzyNie ma paru piłkarzy dodajcie ich do rynku bo nie da się tworzyć drużyny dodajcie takich piłkarzy jak np. Openda bo nie ma go
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 19 hours ago971 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 19 hours ago971 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsKolejny problem. Anticheat wyłącza grę przez sterowniki. Gra "normalnie" działała do czasu aktualizacji, teraz anticheat dowala się do sterowników MSI i wyłącza grę. Pytanie do pracowników EA Czy EA ma zamiar naprawić błąd ze spadkami FPS na platformie PC? Pracujecie nad tym a jeżeli tak to kiedy możemy spodziewać się, że ten błąd zostanie naprawiony? Bo jak nie macie zamiaru tego naprawi...Spadki fps czy ktos z ea ma w koncu zamiar naprawic te spadki fps bo sie grac nie da? nie wiem ktory mecz przegrałem z tego powdu bo nie da sie płynnie grac ?! moze jakas rekompensata za to bo to sa jaja gra k...Opóźnione reakcje Od ostatniej aktualizacji nie da się grać. Pad reaguje z opóźnieniem + gra delikatnie przycina. Wcześniej wszystko działało płynnie, poza ścinkami przy różnych i animacjach. Przegrywam wszystkie me...Nie da się grać w tę grę!!!! Witam, Mam problem z FC26, z tego co widzę jak wielu graczy. Wchodzę do gry jest super, płynnie wszystko chodzi, wchodzę do UT nagle zaczyna się wszystko lagować w menu (XD!) i bawiąc się odnalazłe...