ziapka21Rising Traveler2 months agoBrak piłkarzyNie ma paru piłkarzy dodajcie ich do rynku bo nie da się tworzyć drużyny dodajcie takich piłkarzy jak np. Openda bo nie ma go
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours ago1,254 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours ago1,254 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsProblemy z wydajnością Dzień dobry, Od jakiegoś czasu zmagam się z problemem natury wydajności, którego nie jestem w stanie zrozumieć. Jestem w stanie zagrać dwa, maksymalnie trzy (niekiedy tylko pół meczu) mecze bez nagł...niestabilne polaczenie od 2 tygodni mam problem z niestabilnym internetem w grze ea fc 26 sa ciagle frizy przez to nie da sie grac co roku mam problem z fifa mam nadzieje ze ktos mi w koncu pomoze . Wyrzucanie po wygranej cześć, nie wiem dlaczego ale po meczu division rivals o awans, który wygrałem już miałem wychodzić do menu i nagle mnie wyrzuciło z trybu i gdy wszedłem znowu nie zaliczyło mi wygranej a zaliczyło ja...Nie mogę uruchomić fc26 Wie ktoś jak naprawić crashowanie się gry po tym ekranie bez żadnego erroru. Od 2 tygodni nie mogę włączyć gry a próbowałem już wszystkiego. Byłbym wdzięczny za wszystkie odpowiedzi które spróbują na...Problem z wystawieniem kart na licytację Witam nie umiem wystawić kartę na licytację ponieważ wyskakuje mi błąd gry umiem kupić ale nie umiem sprzedać jest jakieś rozwiązanie na to