Brakujący drop ECL Finals — zamknięta sprawa, brak naprawy, brak kontaktu
Cześć społeczności EA i pracownikom EA,
Piszę publicznie, ponieważ moja prywatna sprawa została zamknięta bez rozwiązania, a ja zostałem pozbawiony jakiejkolwiek możliwości dalszego kontaktu.
PROBLEM Podczas eventu ECL Finals Twitch Drop miałem prawidłowo połączone konto Twitch z kontem EA. Oglądałem stream i pomyślnie odebrałem OBA dropy na Twitchu — za 15 minut i za 60 minut. Drop za 15 minut dotarł na moje konto FC 26. Drop za 60 minut nigdy nie został dostarczony — i nie dotarł do dzisiaj.
CO POWIEDZIAŁ MI SUPPORT EA Kontaktowałem się z pomocą techniczną EA wielokrotnie. Za każdym razem słyszałem to samo:
- Problem jest znany i dotyczy wielu graczy
- Zespół pracuje nad rozwiązaniem
- Proszę o cierpliwość
Byłem cierpliwy. Żadna aktualizacja nigdy nie nadeszła.
JAK POTRAKTOWANO MOJĄ SPRAWĘ Moja sprawa w systemie widnieje jako ZAMKNIĘTA — ale nie jako rozwiązana. Bez wyjaśnienia. Bez e-maila. Bez naprawy.
Co gorsza, dostęp do czatu z supportem jest teraz wyszarzony i niedostępny. Nie mogę otworzyć nowej rozmowy. Próbowałem skontaktować się przez formularz "Skontaktuj się z nami" na EA Help — brak odpowiedzi.
Jedyne co otrzymałem to Rare Gold Player Pack jako "rekompensata". Na tym etapie sezonu, gdy aktywny jest TOTS i karty Women's Champions League — to nie jest rekompensata. To jest kpina.
DLACZEGO MA TO ZNACZENIE — CZAS TO WSZYSTKO To nie jest kwestia jednej brakującej paczki. W momencie, gdy drop za 60 minut powinien zostać dostarczony, w paczkach znajdowały się:
- Karty zwycięzców Women's Champions League (FC Barcelona Femení)
- Karty Ultimate TOTS
Tych kart nie ma już w paczkach. Okno się zamknęło. Nawet gdyby EA naprawiło problem teraz — nie jest w stanie odtworzyć wartości tej paczki w momencie, w którym powinna była dotrzeć.
EA nie tylko nie dostarczyło paczki. EA nie dostarczyło jej w konkretnym, ograniczonym czasowo oknie contentowym, którego nie można cofnąć.
CZEGO OCZEKUJĘ
- Publicznego wyjaśnienia dlaczego sprawa została zamknięta bez rozwiązania
- Przywrócenia dostępu do czatu z supportem
- Rekompensaty odpowiadającej rzeczywistej wartości brakującego dropu w momencie, gdy powinien był dotrzeć — nie przypadkowej złotej paczki
Wykonałem każdy krok którego EA ode mnie oczekiwało. Byłem cierpliwy. Byłem kulturalny. Zrobiłem wszystko poprawnie po swojej stronie — konto Twitch połączone, drop odebrany, warunki spełnione.
Nie powinienem musieć publikować na publicznym forum żeby rozwiązać podstawowy problem — ale oto jestem.
Jeśli ktoś inny został poszkodowany tym samym problemem z dropem ECL Finals za 60 minut — odpiszcie poniżej. Im więcej głosów, tym trudniej to zignorować.
EA, piłka jest po Waszej stronie.