spocone_majtasyRising Newcomer10 months agoCheater w drafcie wyrzucił mnie z meczuZaczynam 1 mecz w drafcie, 1 podanie, rozłączyło mnie, mam 0-1 i koniec zabawy :). Strona missing content tool nie działa i ładuje się w nieskończoność. Zrzut ekranu 2025-09-22 143159.png541 KB
Recent DiscussionsNiemożliwe zaczęcie gry Dzień Dobry, Piszę tego posta z powody niemożliwości gry w FC26 wczorajszego dnia do godizny 23 czyli 28.07.2026. nic sie nie działo natomaist dzisiaj od samego rana wyskakuje błąd z niemożliwociaą...Gwizdek sedziego Witam, nie działa podczas gry fc 26 gwizdek sędziego, szukałem różnych sposobów w ustawieniach konsoli i gry i dalej nie działa. lemek, Zaplanowana przerwa techniczna – 29 lipca 29 lipca przeprowadzimy zaplanowaną przerwę techniczną. W tym czasie możecie zostać rozłączeni z grą lub nie mieć dostępu do usług online. Harmonogram prac: FC 24: 07:00–12:00 UTC FC 25 i F...Niezaliczenie meczu Rozegrałem wlasnie mecz w squad battles, zmarnowałem na niego czas, wygrałem 9:0 na zawodowcu, na końcu po meczu wyświetliło ze "Nie mozna zaktualizować..." i wywaliło mnie do menu głównego, oczywiśc...Problem z włączeniem gry. Próbuje włączyć swoją grę lecz za każdym razem gra po update 1.6.5 ładuje antycheat po czym pisze uruchamianie gry i nie uruchamia się a na steam pojawia się ponownie żeby uruchomić grę Próbowałem pr...