Beznicku112
2 months agoNew Novice
Crash pc
Gra w tych samych warunkach się crashuje. Czasem crashe nie występują przez parę dni i znów wracają, próbowałem chyba wszystkiego co znajduję się na forum
Gra w tych samych warunkach się crashuje. Czasem crashe nie występują przez parę dni i znów wracają, próbowałem chyba wszystkiego co znajduję się na forum
Hej Beznicku112
Dzięki za Twoje zgłoszenie i przesłanie pliku DxDiag. Jeśli opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal, powiedz nam proszę konkretnie jakie kroki zostały przez Ciebie dotychczas wykonane.
Chłopaki, spróbujcie obniżyć wersję sterowników Nvidii do niższej wersji. 581.29 lub starszej. Najnowsza wersja 581.42 ma problemy z odświeżaniem klatek na sekundę po przerywnikach filmowych, crashowaniem i kilka innych poważnych błędów. Jest niekompatybilna z EA FC 26. Dajcie znać, czy Wam pomogło.
Przetestowałem i niestety przez 3 mecze działało normalnie ale w 4 w 2 połowie to samo spadek na 10 fps i koniec.
Probówałem tylu rzeczy, że ciężko to spamiętać Na pewno wszystko związane z plikami gry, sterownikami, anticheatem, dx itd
Dodam, że po pewnych rozwiązań gra potrafi działać bez zarzutów przez parę dni tylko po to by znów się popsuć