Kapi224
27 days agoNew Novice
Crashe gry
Gra EA SPORTS FC 26 crashuje natychmiast po uruchomieniu. Po kliknięciu „Graj” pojawia się logo EA, następnie uruchamia się Javelin AntiCheat, okno znika i gra się wyłącza bez komunikatu o błędzie. P...
Hej,
zrobiłem wszystko jak należy i tak jak mi napisałeś u góry w wiadomości niestety ale dalej po odpaleniu fc 26 gra po załadowaniu okna startowego dalej crashuje
Spróbuj jeszcze uruchomić grę z poziomu zupełnie nowego konta administratora w Windows. Utwórz nowe konto lokalne z uprawnieniami admina, zaloguj się na nie i sprawdź, czy FC 26 uruchomi się poprawnie na „czystym” profilu.
Jeśli na nowym koncie problem nadal będzie występował, wygeneruj proszę na nim nowy plik dxdiag i podeślij go tutaj.
Dzięki za nowy DxDiag. Sprzęt masz w pełni wystarczający do FC 26 – tu nie ma żadnego problemu sprzętowego. Raport wskazuje na poważnie uszkodzony system Windows. W raporcie masz m.in.:
To są błędy mechanizmu aktualizacji i składników systemu. Jeśli Windows nie potrafi poprawnie rozpakować własnych plików systemowych, AntiCheat po prostu się zamknie i gra nawet nie wystartuje - dokładnie tak jak u Ciebie.
Użyj narzędzi diagnostycznych Windows – skorzystaj z Rozwiązywanie problemów instalacji/odinstalowania lub Kontrolera plików systemowych (SFC).
Napraw problemy przez Windows Update – ponownie zainstaluj bieżącą wersję Windows, aby usunąć uporczywe błędy.
Cześć, Problem dalej nie minął nie da się tego naprawić, ponieważ gdy chcę zrobić krok po kroku jak jest napisane i pobieram ponownie wersję windowsa to wyskakuje mi okno po uruchomieniu że mam najnowszą wersję i że nie ma do niej nawet żadnych aktualizacji i mam do wyboru tylko okno ,,Zamknij" więc z tym faktem nie mogę nic zrobić.